20. 3. 2019

Novinka pod lupou: Jerk (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Jerk
Žánr Komedie
Stanice BBC Three
Premiéra 24. 2. 2019
Vysílání neděle

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje život uznávaného komika Tima Renkowa, který hraje smyšlenou verzi sebe sama. Jde o umělce s nedokončenou školou, který potřebuje vízum, aby mohl zůstat ve Velké Británii. Jediný problém je, že Tim má mozkovou obrnu, takže ho lidé neustále soudí. Většinou ho ale soudí špatně, protože si neuvědomují, že uvnitř jeho postiženého těla se ukrývá tak trošku kretén.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Zajímavý a odvážný nápad, když dáte do hlavní role arogantního, drzého a trapného postiženého člověka. Celou dobu jsem nevěděla, jestli mám jen šokovaně zírat, nebo se k tomu navíc cítit i pohoršená.

Hlavní hrdina si myslí, že si díky svému postižení může dělat co chce a žádná pravidla pro něj neplatí. Jo, úvodní scéna s rozlitou vodou na kalhotách byla vtipná, ale dál už se to výrazně zhoršovalo. Epizoda mi přišla dlouhá, i když neměla ani půl hodiny, a vůbec jsem se nebavila.

Nevím, jestli tvůrci měli za cíl to, abychom hrdinovi fandili. Možná v nás měl probudit nějaké sympatie a měli jsme mu chování odpustit, protože to v životě nemá lehké. Pardon, ale takhle by to opravdu fungovat nemělo. Jedinými světlými chvilkami pilotu byla matka na videochatu, která jako jediná se nebála jednat s ním jako s normálním člověkem a srovnávala ho dobře do latě. Bohužel, těchto scén tam bylo málo.

Další díly už si nepustím, seriál nemá vtip ani sympatické postavy, kvůli kterým bych měla sledovat dál.
  • matka
  • úvodní scéna s vodou
  • hlavní hrdina
  • bez vtipu
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Už jenom ten název :DD
před 5 roky
Další články k tématu