30. 3. 2019

Novinka pod lupou: The Village (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Village
Žánr Drama
Stanice NBC
Premiéra 19. 3. 2019
Vysílání úterý, 22:00

Délka pilotu: 42 minut

Předskokan This Is Us
Konkurence The Rookie (ABC), NCIS: New Orleans (CBS)
Tipovačka Pouze tým Optimistů věří v prodloužení. Všichni ostatní včetně 54 % lidu tipují zrušení.

O čem to je?

Lidé, kteří bydlí v jedné budově, si vytvoří pevné rodinné pouto, ačkoliv jde jen o přátele a sousedy. Sarah je zdravotní sestřička a svobodná matka, která vychovává teenagera. Gabe je mladý student práv, který dostal staršího a nečekaného spolubydlícího. Ava musí zajistit budoucnost pro svého syna narozeného ve Státech, když jí hrozí vyhoštění ze země. Nick je veterán, který se vrátil z války, a je srdcem a duší budovy. V neposlední řadě nechybí Ron a Patricia, kteří mají své vlastní zajímavé příběhy. Všechny jejich životní okamžiky a příběhy dokazují, že rodina je všechno – i když jde o rodinu, kterou si vytvoříte z lidí ve vaší blízkosti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Přijde mi, že každý rok jsou na Velké pětce objednané seriály, o kterých se vůbec nemluví. Když pak náhodou někde vidíte název, jen matně si vzpomínáte, že se něco takového objednávalo, a ani za nic si nevzpomenete, o čem by to mělo být. Přesně to byl pro mě letos případ u The Village a myslím, že se v naší tipovačce ještě nějaký další rozhodně taky najde.

Když už jsem si přečetla, o čem to má být, nechápala jsem, proč to má 40 minut, protože to znělo jako komedie. Nakonec se z toho ale vyklubalo slušné drama s jistou dávkou soapkovitosti. Kdybych to měla k něčemu přirovnat, tak bych řekla asi This Is Us. Jen o padesát tisíc tříd níž, co se kvality a zábavnosti týče.

Je tu sice pár známých tváří, ale po pilotu mám pocit, že toho postavy nemůžou moc nabídnout. Pilot jich představil skutečně hodně, možná až moc na to, abyste si je zapamatovali, natož abyste si k nim vytvořili nějaký vztah. Všichni mi přišli takoví nevýrazní, nikdo mě nezaujal natolik, že bych potřebovala vědět, jak to s nimi dopadne. I když sledování uteklo rychle a nezačala jsem se nudit, seriál mi nic nedal, ani ve mně nevyvolal žádné emoce, což je u novinky, která na emoce spoléhá, docela problém.

Do watchlistu si The Village dám a budu doufat, že mě během maratonu chytne více než pilot sám o sobě. Zatím je to takový nevýrazný průměr s trochou potenciálu.
  • sledování rychle uteklo
  • nenudila jsem se
  • mdlé postavy
  • nedokáže zaujmout ani šokovat
  • nevyvolá emoce
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Je to ten typ seriálu, u kterého si pobrečíte, podobně jako This Is Us nebo Council of Dads....
před 3 roky
Další články k tématu