11. 10. 2018

Novinka pod lupou: All American (The CW)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název All American
Žánr Drama, Sportovní
Stanice The CW
Premiéra 10. 10. 2018
Vysílání středa, 21:00

Délka pilotu: 42 minut

Předskokan Riverdale
Konkurence Modern Family + Single Parents (ABC), Seal Team (CBS), Star (Fox), Chicago Fire (NBC)
Tipovačka pouze tým optimistů je pro prodloužení, všichni ostatní včetně 69 % lidu tipují zrušení

O čem to je?

Hlavním hrdinou je talentovaný středoškolský fotbalista z Los Angeles, který je naverbován, aby hrál za tým Beverly Hills High. Následně se začnou propojovat životy dvou rozdílných rodin z rozdílných světů.

Příběh se inspiruje skutečným životem profi fotbalového hráče Spencera Paysingera.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Mně se to líbilo. Přiznejme si, že to není nic jiného než 90210 s fotbalem. Ale i tak to bylo fajn. Dokud se tvůrci budou držet lehlé soapky bez zbytečného komplikování, jak tomu bylo u 90210, tak by se na to mohlo dát i docela příjemně koukat.

Líbí se mi ten kontrast mezi drsným černošským sousedstvím plným gangů a přepychové školy pro zbohatlíky. Je to sice vykresleno až moc kontrastně, ale co já vím, třeba to je skutečná realita. Mnohem více mě ale příběh bavil, když se hrdina přesunul na novou školu za novými přáteli.

Ještě úplně nedokážu odhadnout, kdo bude padouch, kdo bude klaďas a kdo bude Naomi. Protože každý takový seriál potřebuje svou Naomi! Postavy jsou mi ale obecně sympatické, ať už se snaží hrdinovi pomoct, nebo ublížit. Je jich tam docela dost a zatím se všichni neměli šanci představit, ale z toho, co jsem stihla vidět, si myslím, že mě budou bavit.

Samozřejmě jsem ta nenáročná věčně nedospělá divačka, kterou závěrečný náznak zvratu překvapil a navnadil na další sledování. Nejsem si jistá, jestli jsem to pochopila správně tak, jak se to bude dál vyvíjet, ale pokud to tak je, opravdu jsem to neviděla přicházet a těším se, jak se příběh bude vyvíjet dál.

Pilot mě příjemně překvapil a potěšil. Po traileru jsem čekala průměrné drama s kapkou sportu, ale lehce soapkovitý výsledek mi sedí o poznání lépe.
  • pozlátkový životní styl
  • teen drama a americký fotbal dohromady
  • sympatické postavy
  • až přehnaný kontrast obou světů
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sir Drake

Sir Drake

Taky se mi to líbilo - takže tomu dám šanci !
před 5 roky
Další články k tématu