11. 9. 2018

Novinka pod lupou: The Bobby Brown Story (BET)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Bobby Brown Story
Žánr Drama, Životopisný, Minisérie
Stanice BET
Premiéra 4. 9. 2018
Vysílání celá minisérie je dostupná

Délka pilotu: 100 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Minisérie je biografií Bobbyho Browna. Sledujeme život a kariéru tohoto R&B zpěváka, který opustil popovou skupinu New Edition a jako sólový zpěvák získal osm singlů v top 10 za sebou. Pak se ale jeho život začal obracet směrem k horšímu kvůli drogám a alkoholu, a to poté, co si vzal popovou ikonu Whitney Houston.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Docela mě překvapilo, že stanice BET přišla v podstatě úplně se stejnou minisérií, jakou vysílala i loni. Tenkrát to bylo The New Edition Story, tentokrát The Bobby Brown Story, přičemž Bobby byl členem NE a co jsem se dočetla, tato minisérie ho měla ukázat v lepším světle, aby nebyl považován za padoucha.

Seriál má podobný vibe, dokonce zde vystupují i stejní herci jako v předchozí minisérii, takže to vypadá jako takové pokračování. Co mi na seriálech od BET nevyhovuje, to je délka epizod. Mohli to rozdělit na čtyři hodinové díly, protože 100 minut čistého času je prostě hodně. Musela jsem si to rozdělit na dvě části, nakonec jsem to ale zhlédla celé. Každopádně si ani nemyslím, že to bylo potřeba, protože je to zkrátka a dobře životopisný snímek, který se nijak významně nevyvíjí – to, co sledujete na začátku, budete sledovat i uprostřed a na konci. Jde tak vyloženě o to, jestli vás ten člověk zajímá, jestli máte chuť dozvědět se, jak postupně plynul jeho život.

Předpokládám, že u nás NE ani Bobby Brown nepatří mezi nejznámější celebrity, takže bych tipovala, že tato minisére mnoho československých diváků neosloví. Ale možná se pletu. Jako natočeno je to dobře, poutavě, herecké výkony jsou sympatické a nechybí zde ani až přehnaně dlouhá hudební čísla, která vypadají spíše jako celé videoklipy. Myslím, že tady to mohlo být více sestříháno a , protože ta vystoupení byla opravdu přehnaně dlouhá.

Nejzajímavější mi přišla druhá polovina dílu, kdy Bobby a Whitney (Huston) byli už spolu a začaly se u nich jet tvrdé drogy a podobně. I tak bych ale ocenila poloviční stopáž, tahle délka něčemu, co si říká seriál (minisérie), prostě škodí.
  • podle skutečné události
  • skandální životy Bobbyho a Whitney
  • sympatické obsazení
  • dlouhá hudební čísla
  • velmi dlouhá stopáž
  • u nás Bobby Brown pravděpodobně mnoho diváků neosloví
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Mě Bobby Brown vždycky přišel jako záporák. Všude se mluvilo o tom, jak přivedl Whitney k drogám a...
před 5 roky
Briggan32

Briggan32

The New Edition Story bolo super :) a toto vyzerá fakt ako pokračovanie o Bobbym.. tak som zvedavý :)
před 5 roky
Další články k tématu