27. 7. 2018

Novinka pod lupou: In Contempt (BET)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název In Contempt
Žánr Drama / Právnický
Stanice BET
Premiéra 10. 4. 2018
Vysílání celá série je venku
Délka pilotu 41 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Gwen Sullivan je tvrdohlavá právnička, která svou práci vykonává s mimořádnou vášní. Speciální péče, kterou věnuje případům i svým klientům, z ní dělá dost možná tu nejtalentovanější veřejnou obhájkyni v New Yorku.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Čekala jsem to horší. BET, OWN a tyto stanice zaměřené jen na černošské publikum upřímně nechápu, copak existují takové (s normálním neideologickým obsahem), které mají ve svých seriálech jen bělochy? Ale to je na jinou diskuzi. In Contempt je pohodová právnická oddychovka, která neurazí, ani nenadchne.

Hlavní hrdinka je lehce šílená, až příliš zapálená a tím pádem otravná. Ale zvyknete si. Samozřejmě kromě právničiny je seriál bohatě okořeněn dávkou soap opery, takže je tu svádění, pracovní románek, zakázaná láska a závist… a tak všechno, co byste od soapek očekávali. Ale drží se to v relativně přijatelné rovině, větší důraz je kladen na samotné případy.

První díl nebyl nijak napínavý ani nevybočoval z řady. Jde o to, jak moc máte rádi právnické seriály, jestli máte chuť na stále nové a nové případy v každém díle a prostě si užíváte jejich řešení a vyřešení. Pokud hledáte inovaci, běžte jinam. Pokud oddych od běžného dne u známého a možná trošku okoukaného schématu, jste na správné adrese. Těch 40 minut příjemně utíká, tempo je celou dobu solidní a na postavy se zvyknout dá.
  • nenáročná právničina
  • příjemná atmosféra
  • lehce otravná hrdinka
  • nic, čím by seriál vybočoval ze zaběhnutých kolejí
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Docela průměrné právnické drama cílené na černošskou komunitu. Případy byly ukazovány docela...
před 3 roky
Další články k tématu