21. 8. 2021

Novinka pod lupou: The Ms. Pat Show (BET+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Ms. Pat Show
Žánr sitcom
Stanice BET+
Premiéra 12. 8. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Ms. Pat, J. Bernard Calloway, Tami Roman, Vince Swann, Briyana Guadalupe, Theodore John Barnes

O čem to je?

Bývalá trestankyně Pat se stala matkou z předměstí. S velkými výhradami žije v konzervativní střední Americe po boku svého manžela, který je velice dobrosrdečný.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hned ze začátku jsem se začala děsit, co to zase sleduju. Nakonec ale musím říct, že ta matka je taková drsňačka, že sledování nebylo vůbec tak bolestivé, jak jsem si původně myslela.

Tím netvrdím, že se jedná o perfektní komedii, u které se budete válet po zemi smíchy. Další díly už si nepustím. V součtu se jedná jen o další černošský seriál, který staví vtipy na kontrastu mezi bělochy a černochy, což není můj šálek čaje.

Musím ale uznat, že výchovné praktiky matky rodiny jsou opravdu efektivní. Oceňuju, že seriál nevypípává sprostá slova, kterých tu není vůbec málo. Matka je hází doprava doleva, kudy chodí, a vůbec jí nevadí, že s nimi obdarovává své dospívající děti. Děcka se ve většině případů chovala opravdu idiotsky, takže se mi líbilo, jak pěkně je matka bez mrknutí oka setřela. Není třeba chodit kolem horké kaše a pomalu se bát o synáčka zavadit pohledem, aby se náhodou necítil ukřivděný, jak to bývá v dnešní době čím dál častěji zvykem. Když udělá volovinu, tak mu to polopatě vysvětlím a jedeme dál.

  • drsná výchova matky rodiny
  • za ten čas spíše nestojí
  • nenaláká na další díly
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu