27. 10. 2021

Novinka pod lupou: Karma's World (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Karma's World
Žánr animovaný, komedie
Stanice Netflix
Premiéra 15. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 13 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Ludacris
Hrají Asia Bryant, Sara Ford, Danielle Brooks, Aria Capria

O čem to je?

Příběh o dospívání mladé černošské dívky, která najde svůj hlas a použije ho ke změně světa. Karma Grantová, začínající hudební umělkyně a rapperka s velkým talentem a ještě větším srdcem. Chytrá, houževnatá a hluboce empatická Karma vkládá svou duši do psaní písní a své pocity přenáší do chytrých rýmů s vášní, odvahou a osobitým humorem. Nechce se jen podělit o svou hudbu se světem… chce s ní změnit svět!

Trailer

A jaký je náš ortel?

Je to sice dětský seriál, které většinou do NPL nedávám, ale když jsem viděla, že je tam hudba, tak jsem si říkala, že udělám výjimku. Bohužel jsem rychle zjistila, že je to jen improvizační rap, takže od pilotu neodcházím tak potěšená, jak jsem čekala.

Každopádně k obsahu nemám moc co vytknout. Je to seriál pro děti, nesnaží se být ničím jiným, a vychází mu to dobře. Má sympatické hrdiny, které si děti zamilují, příjemnou atmosféru, hezkou animaci, prostě se na to dobře kouká. Navíc má pilot jen 13 minut, takže když to dětem pustíte, sjedou celou sérii, ani nebudete vědět jak.

  • ideální zábava pro děti
  • nic víc v tom nehledejte
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu