29. 9. 2021

Novinka pod lupou: FBI: International (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název FBI: International
Žánr krimi
Stanice CBS
Premiéra 21. 9. 2021
Vysílání úterý
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Elitní skupina agentů z mezinárodní divize FBI cestuje po celém světě a chrání Američany, ať už jsou kdekoliv.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já vám nevím, ale zdá se mi, že FBI seriály na CBS patří spíše k těm slabším kriminálkám. Jasně, ono se to těžko posuzuje, když člověk vidí jen pilot. Ale na to, jak mám tento žánr ráda, tak jsem si k FBI, Most Wanted a ani International nedokázala najít po prvním díle pouto.

Není to špatné, to určitě ne. Ale něco mi tu chybí. Postrádám nějakou jiskru, díky které by mě seriál skutečně zaujal a já se těšila na další epizody. Vím, že u prvního FBI to pro mě bylo docela překvapivé, zvlášť když za ním stojí tak zvučné jméno Dicka Wolfa. Tady už mě to proto překvapuje méně, ale i tak jsem maličko zklamaná, protože mezinárodní aspekt za mě má určitě potenciál.

Asi je to postavami. Všichni jsou takoví suší, ničím nevyčnívají z davu. Jde to vidět i na promo fotkách, kde všichni splývají. Když tak nad tím přemýšlím, asi mi tady chybí nějaký ten mega chytrý nerd, který pracuje většinou v laborce a působí jako odlehčení, protože nejde pro vtip/hlášku/sar­kasmus daleko. Tady jsou všichni moc vážní, jeden jako druhý, chybí mi nějaké zpestření, co se postav týče.

Jinak první případ v pohodě. Ocenila jsem mini crossover s FBI i Most Wanted – i když jak ty seriály nesleduju, tak jsem se moc nechytala, co se tam vlastně děje. I tak ale bylo příjemné vidět známé tváře a věřím, že pravidelné diváky to potěšilo dvojnásob.

  • mezinárodní scéna
  • crossover se sesterskými seriály
  • chybí zpestřující složka/postava
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Petyer

Petyer

Mne sa narozdiel od ostatnych paci aj Most Wanted kvoli postavam a hercom, problem je skor ten, ze tie...
před 2 roky
_karel_

_karel_

Mně se líbí všecky. Má to spád a hlavně se tam nijak moc neřeší rádoby "žhavá" moderní témata a...
před 2 roky
Michal Michalis Miki

Michal Michalis Miki

Snad budou brzo titulky. Nemohu se dočkat, až začnu koukat!
před 2 roky
Další články k tématu