10. 7. 2021

Novinka pod lupou: Mahouka Koukou no Yuutousei (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mahouka Koukou no Yuutousei
Žánr anime, fantasy, sci-fi
Stanice Tokyo MX
Premiéra 3. 7. 2021
Vysílání sobota, 23:30
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Uplynulo století, co se magie – skutečná magie – vrátila do světa. Je jaro, období nových začátků, a nová třída studentů brzy zahájí studium na střední škole First National Magic University, často zkracované jako First High. V tomto spin-offu Mahouka Koukou no Rettousei vidíme příběh očima Tatsuyovy mladší setry Miyuuki.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Minulý rok fanoušci Mahouky měli velký důvod k radosti. Po šesti letech dostalo původní anime druhou sérii a tento rok se začal vysílat tento spin-off, který se odehrává od začátku první série, ale zde sledujeme děj z pohledu Miyuuki.

Je to něco na styl Toaru Majutsu no Index, To aru kagaku no rêrugan a Toaru Kagaku no Akuserareta. Má to jiný název, ale odehrává se to ve stejném světě, ale hlavní postavou je vždy někdo jiný. Koho bavila Mahouka tak toho dost pravděpodobně bude bude bavit i tento počin. Má to všechno na co jsme byli zvyklí z minula.

  • anime je více zaměřené na Miyuuki
  • nic moc jiného, než původní anime
70 %
Mé hodnocení
A.R.G.U.S.
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu