21. 9. 2021

Novinka pod lupou: Too Hot to Handle: Latino (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Too Hot to Handle: Latino (Too Hot to Handle: Latinská Amerika)
Žánr reality show
Stanice Netflix
Premiéra 15. 9. 2021
Vysílání středa
Délka pilotu 39 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Nezadaní z Latinské Ameriky a Španělska musí v téhle reality show zapomenout na sex. Odměna za zdrženlivost je ale krásných 100 tisíc dolarů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po brazilské verzi Too Hot to Handle tady máme další. Tentokrát jsou účastníci ze španělsky mluvících zemí, např. z Kolumbie, Mexika, Argentiny nebo Španělska. Musím říct, že zatímco rozdíl mezi Brazilci a originálem mi přišel propastný, rozdíl mezi originálem a tímhle byl minimální. Vypadalo to podobně kvalitně (jak jen takováhle blbost může být), od prostředí přes grafické zpracování až po moderátorku. Díky ní to vypadá, že bych se tady pravděpodobně mohla pobavit jako u americké produkce, ale raději nebudu chválit dne před večerem.

Sympatie a přitažlivost jednotlivých soutěžících je podle mě na vkusu každého z nás, ale pro mě byli vzhledově nejpřitažlivější právě tito, byť se v každé sérii a verzi našel někdo, kdo mi připadal sympatický a naopak. Ovšem jejich charaktery jsou hodně, hodně jednoduché i tady. Jsem zvědavá, jestli přijdou nějaké zajímavé semináře, jak se jednotlivci i již v pilotu utvořené párečky udrží na uzdě a zda alespoň někdo zabředne do hlubšího vztahu. Nezkoušela jsem tentokrát anglický dabing, který je obecně dost bídný, ale španělštinu poslouchám ráda a nevadila mi.

Pokud podobné realitky (především původní THTH) vnímáte jako guilty pleasure nebo aspoň jako zábavu, tohle by vás mělo bavit. Nic vám to samozřejmě nepředá, ale na odreagování a zabavení ideál. Moment otevřeného zoufalství, kdy se dozví, že mají zakázanou veškerou sexuální aktivitu, miluju všude, tak doporučuju prubnout aspoň pilot, i kdyby jen kvůli tomuto.

  • pokud vás baví originál, tohle je navlas stejné
  • pěkní soutěžící
  • španělština
  • stále je to jednoduchá ptákovina
70 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Na CSFD je tento pořad kategorizovaný jako Reality-TV/Romantický :-)))
před 2 roky
Další články k tématu