29. 10. 2021

Novinka pod lupou: Maya and the Three (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Maya and the Three (Maya a tři bojovníci)
Žánr animovaný, akční, dobrodružný
Stanice Netflix
Premiéra 22. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 33 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit dávné proroctví a zachránit lidstvo před hněvem pomstychtivých bo­hů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle bylo parádní. Jasně, jde o seriál pro děti (a celou rodinu), ale na rozdíl od těch, co tu byly před pár dny, se tento opravdu povedl a dokážu si představit, že bych ho sledovala i já. Připomíná mi zlatou éru animáků, jako je např. Shrek.

Postavy jsou parádní. Všichni jsou na pohled hodně strašidelní a drsní, ale skrývají v sobě něžnou a komickou stránku. Dokonalým příkladem jsou nejen táta a jeho tři synové, ale taky bojová kočka, která je největší mazel ze všech.

Doufám, že si seriál i v dalších dílech zachová prvek komičnosti, který přináší tomuto válečnému vážnému tématu potřebný balanc. Za mě příjemné překvapení, funguje příběh, postavy, akce s vtipem i samotná animace. Hodně povedený kousek.

  • komické uvolnění
  • sympatické vtipné postavy
  • povedená animace
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu