24. 9. 2021

Novinka pod lupou: Love Island Česko & Slovensko (Voyo)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Love Island Česko & Slovensko
Žánr reality show
Stanice Voyo
Premiéra 19. 9. 2021
Vysílání neděle
Délka pilotu 58 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji!

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přišla jsem asi o 3/4 mozkových buněk, ale sakra… já se bavila. To bylo tak otřesné a trapné, až to bylo zábavné. Prostě komedie. Tato “show” se opravdu nedá brát vážně, a předpokládám, že to ani nebyl její záměr. Neviděla jsem teda nikdy originál ani americkou verzi Love Island (a obecně na reality shows nejsem správný člověk, pouze jsem protrpěla Love is Blind a bavila se u Too Hot To Handle), nicméně bych řekla, že je to obdobně hloupé jako všechny tyto randící realitky a že to není o nic horší jen proto, že to pochází od nás. Až teda na tu moderátorskou stranu, Moravcová ještě budiž, ta by tam klidně mohla sama soutěžit, ale ten týpek, co to komentuje, mě rozčiloval.

Mě nejvíc vykolejil příchod hned první slečny, jelikož ji znám osobně. Kdysi v dětství/pubertě jsem se s ní normálně potkávala v našem rodném městě a fakt jsem ji v tomhle nečekala, i když co si pamatuju, tak se už odmalička účastnila všech možných soutěží krásy či talentu v našem okolí (a později i Miss Czech Republic, kde jsem tedy ale měla i jinou kamarádku). Tady mi vlastně nevadila, byla stejně afektovaná jako všichni ostatní a zapadla tam. Kdybyste mi ale před 10 lety řekli, že ji jednou uvidím v něčem takovém v televizi, asi bych si myslela, že jste se dočista pomátli.

Když už jsem u těch soutěžících, tak jsem rozhodně očekávala větší katastrofu. Vlastně jsem očekávala totální tragédii celkově. Proto mě nakonec upřímně překvapilo, že to (chápejte, v rámci seznamovacích realitek, ne na úrovni oceňovaných seriálů) bylo koukatelné. Pokud máte rádi takovou tu čirou trapnost, tady jí bylo až až, díky čemuž jsem se i já bavila. Takový ten cringe, ze kterého se dá udělat zábava a dobrý večer, nejlíp s kámoškou při troše alkoholu.

  • nebylo to propastně horší než ostatní randící reality shows, které jsem viděla
  • zábavný cringe
  • stydím se za to, že jsem se bavila, tohle by nemělo mít úspěch, jinak to budou točit pořád dokola
  • moderátor/komen­tátor
60 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
AislinK

AislinK

Já jsem právě pustila první díl a při té úvodní "scéně," kde ukazují, že jako dostávají zprávy, že...
před 2 roky
misiacik0308

misiacik0308

no chu....na ako mraky a traky. to sa sice musi vidiet, ale strasne nieco... dal som si namahu vidiet prvu...
před 2 roky
Sitheren

Sitheren

Větší blbost jsem nikdy neviděl. Přítelkyně u toho ani nemrkala. Jsem sklidil xkrát pšenici...
před 2 roky
Další články k tématu