19. 5. 2021

Novinka pod lupou: Pet Stars (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pet Stars
Žánr realityTV
Stanice Netflix
Premiéra 30.4.2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci David M. Rudy
Hrají Melissa May Curties, Colleen Wilson

O čem to je?

Reality show sledující talentovou agenturu Pets on Q při práci se zvířecími influencery, kteří dominují sociálním médiím.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Vzhledem k tomu, že mám ráda hloupé reality show, tak jsem se rozhodla, že k tomuhle napíšu Lupu. Naštěstí má jedna epizoda okolo 30 minut, takže mi to nesežralo hromadu času. A taky to není žádná propadák, takže jsem u toho ani netrpěla. Nicméně bych to nazvala jednou z nejzbytečnějších reality show, co jsem kdy viděla.

Plusem jsou rozhodně zvířata, protože nemluví a hezky vypadají. První díl je zaměřen na soutěž O Nejošklivějšího Psa. Agentky ze zvířecí talentové agentury mají své klienty, které chtějí na soutěži zviditelnit, ale zároveň si chtějí nabrat i nové kontakty. Co mi na celé té soutěži přišlo vtipné, bylo, že ti psi vůbec nebyli šerední. Byli hrozně roztomilí. Takže hned na začátku celá ta soutěž ztratila smysl.

Cíl je ale naplněn. Klient se umístí, agentky mají nové kontakty a já jsem se mohla dojímat nad roztomilými pejsky, nebo obří želvou. Ano, jeli na soutěž s obří želvou, která neměla hlídání.

Celý projekt má jenom 5 epizod, takže to zkouknete velmi rychle. Předpokládám, že i další epizody budou v podobném duchu. Pokud máte rádi zvířátka, tak vřele doporučuju!

  • zvířata
  • humor
  • naprosto zbytečný pořad
  • otravné agentky
50 %
Mé hodnocení
litllewitch
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu