25. 9. 2021

Novinka pod lupou: Moonshine (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Moonshine
Žánr komedie, drama
Stanice CBC
Premiéra 14. 9. 2021
Vysílání úterý
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sourozenci Finley-Cullenovi se neustále dohadují a bojují o kontrolu nad rodinným kempem Moonshine, zchátralým letoviskem na jižním pobřeží Nového Skotska. Jedná se o epický příběh o chtíči, dědictví a humrech na pozadí finančních potíží, šílených turistů, maloměstských intrik a dávno pohřbeného tajemství, u kterého hrozí, že rodinu jednou provždy zničí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemný seriál. Líbilo se mi, že nejde o klasickou dramatickou komedii pro celou rodinu, ale je tu trošku menší zvrat. Zatím nevíme, o co přesně jde, ale ve dvou případech tady bylo naznačeno, že všechno není takové, jak se na první pohled zdá.

Hlavní hrdinka je sympatická. Její rodina… je šílená, jednodušší, zvláštní. Docela mi to připomíná postavy z Raising Hope nebo My Name Is Earl. Prostě žádné vymydlené fifleny, ale klasické zobrazení typického amerického maloměstečka, kde se celá vesnice schází každý pátek v jediné místní hospodě a každý každému vidí téměř až do kuchyně.

Rozhodně plánuju pokračovat ve sledování, vypadá to na příjemnou oddychovku se serializovaným dějem. Jsem zvědavá, jak se celá ta dvojitá záhada vysvětlí.

  • prostředí kempu
  • příjemná atmosféra
  • náznak tajemna
  • jednoduché postavy
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Litocha

Litocha

Jsem jediná, komu popis u seriálu nedává smysl?
před 2 roky
ragelly

ragelly

Máš pravdu, v popisu asi kousek nějaké věty vypadl, takže to bylo dost zmatené. Trošku jsem to...
před 2 roky
Další články k tématu