23. 9. 2021

Novinka pod lupou: Family Law (Global)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Family Law
Žánr právnický
Stanice Global
Premiéra 17. 9. 2021
Vysílání pátek
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Abby Bianchi je čerstvě abstinující alkoholička, která se snaží po sérii špatných rozhodnutí napravit svůj život. V rámci propuštění na podmínku je nucena pracovat v právnické firmě svého otce, se kterým není zrovna zadobře. Zároveň zde poznává své nevlastní sourozence, Daniela a Lucy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Typické kanadské právnické drama. Už jich tu bylo tisíc a ještě jich tu tisíc bude. Moc příjemně se na to kouká. Máme tu spoustu známých tváří, průměrné případy, žádnou originalitu, ale jde z toho cítit taková feel good atmosféra, takže jde o ideální oddychovku na večer po práci nebo po škole.

Jen jsem se za sebe nemohla zbavit dojmu, že Victor Garber už by nikdy neměl hrát právníka. Úplně jsem si vzpomněla na jeho chlípníka v Pravé blondýnce, a proto jsem si jeho postavu v této novince vůbec neužila.

Každopádně Jewel byla fajn. Sice chladná jako led, ale věřím, že časem pookřeje a najde si cestičku ke své rodině. Jako hlavní hrdinka dokáže seriál spolehlivě utáhnout, dobře se na ní kouká.

Je to ten typ seriálů, na které asi nebudete po letech s láskou vzpomínat. Ale sledování si určitě užijete.

  • příjemné obsazení
  • pohodová atmosféra
  • v žádném ohledu není originální
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
_-0-_
před 2 roky
fabec1222

fabec1222

Tak nevim, cos tim myslel, když sem dáš jen dvě fotky bez textu :D https://www.imagebam.com/view/ME3TDOS
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Proměny obličeje.
před 2 roky
Další články k tématu