15. 3. 2021

Novinka pod lupou: Thus Spoke Kishibe Rohan (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Thus Spoke Kishibe Rohan (Tak pravil Kišibe Rohan)
Žánr anime
Stanice Netflix
Premiéra 18. 2. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Hlavní postavou je Kishibe Rohan, slavný autor mangy. Ten vypráví příběhy, které se mu staly, když hledal inspiraci pro psaní. Anime je vhodné vidět po S03 (Diamond is Unbreakable) JoJo's Bizarre Adventure.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Rohan Kishibe je postavou z anime JoJo no kimyō na bōken (JoJo's Bizarre Adventure). Nyní dostal vlastní seriál, kde je vypráví příběhy, které se mu staly, když se snažil najít inspiraci k psaní mangy.

Každá epizoda má svůj vlastní příběh, který on zažil. Někdy jsou až hororové. První se odehrává v Itálii, kdy Rohan vleze do zpovědnice a zde si vyslechne dost neobvyklou zpověď. Závěrečné vyústění se pak hodně povedlo, což je rozhodně plus.

Seriál je možno vidět bez znalosti původního počinu, ale je nutno poznamenat, že to je něco úplně jiného a není to další série z JoJo světa, na kterou všichni čekají.
  • kvalitní příběh
  • nostalgie vidět znovu postavy z JoJo
80 %
Mé hodnocení
A.R.G.U.S.

Spin-off ku Jojo Bizzare Adventures, vlastne taký bonusový príbeh kde Kishibe Rohan povie čo sa mu stalo keď hľadal inšpiráciu pre jeho novú mangu. Je to napínave so zaujímavou zápletkou, anímácia rovnako skvelá ako pri Jojo. Pilot ubehne rýchlo a dokáže aj navnadiť na ostatné diely.

  • animácia
  • dá sa pozrieť aj bez znalosti Jojo Bizzare Adventures
  • začiatok trochu pomalší
70 %
Mé hodnocení
frozennort11
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu