29. 8. 2021

Novinka pod lupou: Zebrarummet (Viaplay)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Zebrarummet (A Class Apart)
Žánr drama, krimi
Stanice Viaplay
Premiéra 18. 8. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Když je nalezena mrtvá studentka slavné internátní školy Tuna Kvarn, vyšetřovatelé narazí na neprolomitelnou hradbu mlčení.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle byl jeden z nejnudnějších a nejdivnějších seriálů, jaké jsem kdy viděla. Nebo spíše pilotů, protože dalším dílům šanci dávat nebudu.

Epizodu jsem si musela rozdělit asi do tří dnů, protože mi vůbec neutíkala a když jsem sledovala příběh, absolutně jsem netušila, o co jde. To se, upřímně řečeno, nezměnilo až do samotného závěru pilotu. Kdybyste po mně zpětně chtěli rekapitulaci, tak vám kromě pár nesouvisejících ústřižků nedokážu souvisle říct, co se tady dělo.

Celé to na mě působí jako mix špatně zahraného teen dramatu, umělých a nudných dialogů a snahy o mysteriózno/kri­mi. První díl hodně zklamal, dál rozhodně koukat nebudu.

  • příběh se vleče
  • nudné postavy
  • slabé dialogy
  • zmatený příběh
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu