26. 9. 2021

Novinka pod lupou: Strays (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Strays
Žánr komedie
Stanice CBC
Premiéra 14. 9. 2021
Vysílání úterý
Délka pilotu 21 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Po skončení práce v půjčovně aut Handy se Shannon vydává na novou kariéru do Hamiltonu v Ontariu, kde se stává výkonnou ředitelkou útulku pro zvířata Hamilton East. Shannon je nyní po třicítce a je připravena na změnu a nové výzvy. Shannonina charakteristická pozitivita je vystavena zkoušce, když řídí svérázný tým, v němž nechybí její apatická sestřenice Nikki, příliš horlivý vedoucí péče o zvířata Kristian, příliš ochranářská vedoucí kanceláře Joy a údržbář budovy Paul, jehož přímočarý vězeňský humor udržuje všechny na uzdě.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Dnes jsem viděla už hodně pilotů. Tohle byla první komedie, ale musím říct, že šlo zatím asi o nejnudnější novinku. Nebavila jsem se, postavy nezaujaly a nemám sebemenší chuť pokračovat dál ve sledování.

Epizoda má jen 25 minut, takže uteče rychle. Ale že byste si z ní něco odnesli, to se rozhodně říct nedá. Pokud hledáte pobavení, zde ho s největší pravděpodobností nenajde. Ani jsem pořádně nepochopila, kde to postavy vlastně pracují. To jsou nějaké zvířecí doplňky? Nebo velký zverimex? Netuším, ale je mi to celkem jedno.

Důležité je, že mi tady nic nefungovalo. Hlavní hrdinka je zvláštní. Možná trošku jako Amy ze Superstore, taková klidnější chytrá rozvážná postava v komedii. Na rozdíl od Amy ale absolutně nezvládá utáhnout seriál. Spíše než aby působila roztomile, začne vám hodně rychle lézt na nervy. A ostatní postavy jsou ještě horší. Myslím, že jsem se nezasmála ani jednou. Pilot bohatě stačil, další díly s radostí vynechám.

  • krátká stopáž
  • několik hrdinčiných povedených nápadů na slogany
  • postavy
  • bez vtipu
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu