3. 4. 2021

Novinka pod lupou: The Mighty Ducks (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Mighty Ducks
Žánr komedie, sportovní
Stanice Disney+
Premiéra 26. 3. 2021
Vysílání pátek
Délka pilotu 38 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Steve Brill (předloha)
Hrají Lauren Graham, Brady Noon, Maxwell Simkins, Swayam Bhatia, Julee Cerda, Luke Islam, Bella Higginbotham, Taegen Burns, Kiefer O'Reilly, De'Jon Watts, Emilio Estevez

O čem to je?

Příběh se odehrává v současnosti v Minnesotě. Mighty Ducks se proměnili z podprůměrného týmu v mimořádně soutěživý hokejový tým. Dvanáctiletý Evan je nekompromisně odmítnutý a vyhozený z týmu. Jeho matka Alex se proto rozhodne vytvořit svůj vlastní hokejový tým, který budou tvořit děti, které se do hlavního týmu nedostaly. Tato parta nešťastníků se pokusí postavit čelem výzvě a pokusí se vyrovnat těm nejlepším mladým a mimořádně soutěživým sportovcům. Seriál je sequelem filmové trilogie Šampioni / Mocní kačeři.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Je to přesně takové, jak to na první pohled vypadá. Seriál přináší nenáročnou příjemnou podívanou pro celou rodinu. Je dost dospělý na to, aby bavil dospěláky, ale zároveň dostatečně nevinný k tomu, aby ho mohly sledovat i děti.

První díl je takový seznamovací, nic moc se tady nestane. Ostatně předpokládám, že v podobném uvolněném duchu budou pokračovat i další díly – půjde o ideální jednohubku pro maraton, kdy se dostanete od prvotního založení týmu až po klíčový zápas s největšími soky. Nemusím to vidět, abych věděla, kam příběh bude směřovat.

Z obsazení potěší samozřejmě Lauren, jinak jde o mě vesměs o neznámé tváře. Nicméně postavy jsuo sympatické, ačkoliv nevýrazné. Nikdo mi tady nevadil ani nepřekážel, všichni sem dobře zapadají. Jen mám pocit, že půjde o ten typ seriálu, který po odsledování hned vypustíte z hlavy. Takže pokud dostane druhou řadu, docela těžko si budete vzpomínat, co se dělo před rokem.

  • nenáročná zábava
  • hokej je vždy plus
  • sympatické, ale nevýrazné postavy
  • neutkví v hlavě
  • příběhově hodně předvídatelné
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
habatom

habatom

Jsou k tomu někde CZ titulky? Díky za odpověď... ;-)
před 3 roky
petrSF

petrSF

Nejsou a asi se toho ještě nikdo neujal.
před 3 roky
Další články k tématu