3. 11. 2021

Novinka pod lupou: Colin in Black & White (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Colin in Black & White (Colin v černobílém)
Žánr drama, minisérie, životopisný, sportovní
Stanice Netflix
Premiéra 29. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Colin Kaepernick, Jaden Michael

O čem to je?

Colin Kaepernick vypráví o svých mladých letech, kdy v Turlocku v Kalifornii začínal s fotbalem, basketbalem a baseballem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Životopisný seriál, který je vytvořený hodně zvláštním a jedinečným způsobem. Možná až moc dílků je zde skládáno dohromady, takže to občas působí správně emočně, ale občas možná přehnaně přeplácaně a nepřehledně.

Colina neznám, je to mé první setkání s touto osobností. Na kameře působí hodně zvláštně, nepřirozeně, ale tak, že si ho rozhodně zapamatujete. Jeho vyprávění se prolíná s flashbacky do dětství, ale taky s různými jinými obrázky, které doplňují jeho vyprávění, ale s příběhem jinak vůbec nesouvisí. Takže musíte dávat opravdu pozor nejen na to, co se odehrává na kameře, ale taky na to, o čem se mluví, abyste se v tom neztratili.

Samotná dějová linka z dětství se mi docela líbila. I když, když se nad tím zamyslíme, v podstatě to bylo celé jen o vlasech, o účesu. Jasně, chápu, účes má hlubší symboliku ohledně černošské totožnosti, osobnosti, kultury, historie. Ale pokud nemáte u seriálů zájem číst mezi řádky a hledat skryté poselství, tak to bylo prostě a jednoduše o vlasech.

  • příjemně to utíká
  • hlubší poselství
  • nepřirozený vypravěč
  • místy až moc přeplácané
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu