27. 9. 2021

Novinka pod lupou: Teenage Euthanasia (Adult Swim)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Teenage Euthanasia
Žánr komedie, animovaný
Stanice Adult Swim
Premiéra 19. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Alyson Levy, Alissa Nutting
Hrají Maria Bamford, Jo Firestone, Tim Robinson, Bebe Neuwirth

O čem to je?

Seriál se odehrává v blízké budoucnosti ve vnitrozemí Floridy a soustředí se na majitele pohřebního ústavu Tender Endings, rodinu Fantasyových: Babička Bába, její dospělé děti strýček Pete a Trophy a Trophyina dospívající dcera Eutanázie („Annie“), jméno, které jí bylo náhodně dáno v době Trophyina nesnesitelného utrpení. V době, kdy byla Trophy sama dospívající, tak po porodu Annie utekla z domova a nechala novorozence na výchově babičky Báby a strýce Peta. Nyní, o patnáct let později, se Trophy vrací do Něžných končin… jako mrtvola, aby ji pohřbili. Když blesk udeří do Babiny domácí balzamovací tekutiny a jedné z Anniiných slz, Trophy vstane z mrtvých. Jako vzkříšená žena má Trophy řadu kvaziužitečných schopností. Ale co je důležitější, má druhou šanci na neplánované rodičovství

Trailer

A jaký je náš ortel?

Původně jsem seriál chtěla ignorovat, ale pak jsem si říkala, že když už teď vyšlo tolik novinek, tak jedna navíc v tom celkovém množství nebude ani moc poznat. No. Možná bych byla raději, kdybych to ani neviděla.

Řekněme, že otravná tetka z Chicago Party Aunt je zlatým hřebem animované tvorby. Protože pak vznikají také díla jako tohle, kde postavám z intimních partií vylétávají brouci, což je jejich jedinečná superschopnost… A to bohužel nebylo jediné, co tento nový seriál předvedl.

Uznávám, že babka je dobře cáklá. S takovou postavou by mohla být komedie obecně i zábavná. To by ale tvůrci nemohli celý příběh postavit na jednom velkém nevkusu. I když měl pilot jen 22 minut, bylo to opravdu utrpení sledovat. Jsem si jistá, že i tato novinka si najde své věrné diváky, ale řekněte mi, kolik lidí takový trapný a nevkusný humor může skutečně od srdce pobavit?

  • má to jen 22 minut
  • rázná babka
  • nevkusný, sprostý a trapný humor
  • superschopnost matky
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu