13. 12. 2021

Novinka pod lupou: Santa Inc. (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Santa Inc. (Santa a.s.)
Žánr animovaný, komedie
Stanice HBO Max
Premiéra 2. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 23 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Candy Smalls má nejlepší výsledky v rámci ženských elfek na Severním pólu. Když následníka Santy na Štědrý den přetáhne konkurence v podobě Amazonu, Candy s konečně otevírá cesta ke splnění jejího největšího životního snu – stát se první ženskou Santa Clausovou v celé historii Vánoc.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Proč? Proč něco takového vůbec vzniklo? Na tomto pilotu není dobré vůbec nic, jediným možným pozitivem by pro někoho mohl být vzhled, který se liší od klasické hromady amerických animáků. Nic jiného tu ale není, tak se to nesnažte ani najít.

Od začátku je to celé špatně, příšerné charaktery, neustálé nadávání, dokonce se to v dílu rozebírá, ale prostě animák pro dospělé tak samozřejmě, že tvůrci tam nacpou tunu sprostých slov. Nikam extra to nevedlo, díl nebavil už na začátku a v závěru se uzavřel tak nějak divně, jako kdyby ani nechtěl, aby divák pokračoval dál.

Takže asi takto, my tento pilot sledovali, abyste vy nemuseli. Takže to nedělejte, jestli si chcete zachovat duševní zdraví.

  • jiný vzhled
  • opakování sprostých slov do zblbnutí
  • nechutné postavy
  • absence jakéhokoli humoru (ani ten trapný tu není)
  • celé je to tak na lobotomii
0 %
Mé hodnocení
jesmot

Už po prvních pěti minutách mi přetéká pohár trpělivosti. Na to, jak několik posledních animáků bylo docela solidních, tak tímto svátečním kouskem se vracíme zpět do sprostých vod nevkusu a trapnosti.

Jediné, co tady hraje ve prospěch seriálu, je jeho vánoční atmosféra, kterou místy doplňuje příjemná vánoční hudba. Zbytek je tak akorát vhodný pro vhození do odpadkového koše.

Postavy jsou nesympatické až hanba. Nejvíc ale v mých očích seriál klesá opakovatelnou nutností vkládat do každého rozhovoru hrubost a sprostá slova. Nenechte se mýlit, tohle rozhodně není seriál pro celou rodinu. To urážení konkurence (Amazon Prime stojí za ***) už se v tom všem skoro ztrácí (ale ne tak docela). Jo a nezapomínejme na celou scénku o pláči a penisu, ta taky byla naprosté komediální zlato…

Nemá smysl asi moc psát dál. Tohle rozhodně nebude seriál, který by si víc slov vůbec zasloužil.

  • zasazení na Severní pól
  • postavy
  • nevkusné vtipy, dialogy, scénky, chování postav
  • je mi z toho nevolno
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
jose8

jose8

Seth Rogen je záruka odpadu.
před 2 roky
Longsword
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Součást kampaně jak vystřižené z pera genosse Goebbelse, zaměřená na destrukci hodnotových...
před 2 roky
Další články k tématu