11. 9. 2021

Novinka pod lupou: Två systrar (Viaplay)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Två systrar (Two Sisters)
Žánr drama
Stanice Viaplay (Švédsko)
Premiéra 5. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dvě sestry žijí společně a o všechno se dělí. Když se mladší sestra Alicia přestěhuje ke svému příteli, Vanessa se musí postarat sama o sebe, zatímco Alicia se snaží přizpůsobit novému luxusnímu životu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hm, tohle byl hodně zvláštní sourozenecký vztah. Ostatně se to zmiňuje i v samotném pilotu, že takhle se asi většina sester k sobě nechová. Jinak ale zajímavý pilot. Po odsledování stále nevím, jestli se mi líbil, nebo ne.

Seriál má takovou zvláštní atmosféru. Je to drama, občas možná lehce odlehčené, občas lehce depresivní. Vliv na to mají nejen samotné charaktery postav, ale také technická stránka – osvětlení, podkresová hudba apod. Skoro bych tento kousek zařadila i mezi umělečtější tvorbu.

Koukalo se na to dobře, ale že bych byla po pilotu naprosto nadšená a nemohla se dočkat dalších epizod, to se rozhodně říct nedá. Spíš bych to viděla na jednu z podkresovek, na kterou hned po dokoukání zapomenete.

  • rozumnější sestra mi sedla více
  • příjemně plyne
  • nenaláká na další sledování
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
IrmaVep

IrmaVep

Oukej, tak tohle asi ne. Chtela jsem puvodne kvuli svedstine, kterou proste zeru, ale to mi za to nestoji :D...
před 2 roky
sandokan555

sandokan555

Ja to skusim, uz len koli Julii Ragnarsson ..
před 2 roky
Další články k tématu