15. 2. 2021

Novinka pod lupou: Devil May Care (Syfy)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Devil May Care
Žánr komedie, animovaný
Stanice Syfy
Premiéra 6. 2. 2021
Vysílání neděle
Délka pilotu 11 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mileniál Beans se ocitne v pekle a nemá tušení proč. Po prvním uvítacím setkání s ďáblem společně přijdou na to, že Beansova první práce se perfektně hodí do pekla. Hrdina se stává ďáblovým manažerem sociálních médií, protože z hlediska online dosahu peklo těžce zaostává. Oba si vytvoří nečekané přátelství a rozhodnou se, že z pekla udělají trendující pojem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Večerní Syfy animák pro dospělé jako by z oka vypadl tomu minulému, který byl v Novince pod lupou tuším loni. Jiné prostředí, ale jinak všechno sedí.

Nebylo to extra špatné, ale jde to tak mimo můj vkus, že vlastně nevím, co k tomu říct. Trošku mě zamrzelo, že se ani tady tvůrci nevyhnuli vtípkům o přirození, ale na druhou stranu jsem nic jiného ani nečekala.

Téma se mi líbilo, trošku mi to připomnělo The Good Place – jak zmodernizovat místo pro posmrtný život. Ale nesmála jsem se, animace se mi nelíbila a dál koukat nebudu. Ale věřím, že si seriál má šanci najít své fanoušky.

  • zajímavé téma
  • známá jména
  • Luciferovo přirození
  • mimo můj styl
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu