20. 12. 2021

Novinka pod lupou: Grand Crew (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Grand Crew
Žánr komedie
Stanice NBC
Premiéra 14. 12. 2021
Vysílání úterý, 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh vypráví o skupince černošských přátel, jejich randících životech a vínu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ty komedie na komerčních stanicích jsou v posledních letech tak špatné, že to až není pravda. Možná je to tím, jak v plné síle nastoupily kabelovky a streamovací služby, které chrlí jeden nápad a jeden seriál za druhým, takže toho ve výsledku je tolik, že mi přijde, že už jsme letos viděli všechno. A taky se v těch kvantech vždycky najde nějaký poklad, který mi laťku posune zase někam kousek výš.

Když se pak vrátím ke klasickým komerčním seriálům, je to jako studená sprcha. Platí to i o dramatech nebo kriminálkách, ale zaručeně nejvíc je to vidět u komedií. Zlatá éra komedií je dávno pryč, aktuálně se točí stokrát dokola omílané projekty, jen se v nich střídají herci. Velká pětka by měla hodně rychle vymyslet něco nového, protože už se streamovací konkurencí ani trošku nedokáže držet krok.

Nevím, kdo by měl chuť tohle sledovat týden co týden. Nejen, že existují mnohem lepší a zábavnější komedie, nebo, abych byla přesná, komedie, ve kterých se dá najít alespoň nějaký vtip. Ale i kdybych náhodou byla takový masochista a podobný seriál by se mi zalíbil, pořád dokážu najít deset stejných na streamu, kde je mám dostupné komplet a nemusím na sezónu čekat celý rok.

Řekla jsem vůbec v tomhle textu něco o seriálu samotném? Po pilotu nemám sebemenší touhu pustit si další díly. Postavy jsou mdlé a nudné, po dokončení sledování vám v hlavně nezůstane vůbec nikdo, Nemají žádné charizma a herci tolik talentu taky nepobrali, aby bezcharakterní postavy utáhli svým šarmem. Vtip jsem nenašla ani jeden.

  • krátká stopáž
  • nudné postavy
  • bez vtipu
  • nenaláká na další sledování
  • ničím nevynikne
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Možná se jedná o nějakou kultivovanou formu afroamerického, nebo afroafrického humoru, které my,...
před 2 roky
sandokan555

sandokan555

Trosku ma zaraza ze tam nejako je malo latinoamercanov a aziatov... a nie je to BET. &Ze by normy...
před 2 roky
Další články k tématu