25. 10. 2021

Novinka pod lupou: Chucky (Syfy)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Chucky
Žánr horor
Stanice Syfy
Premiéra 12. 10. 2021
Vysílání úterý
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Brad Dourif

O čem to je?

Chucky vypráví o zrzavé panence s pihami, která je posedlá duší známého a nebezpečného vraha Charlese Lee Raye. Poté, co se Chucky objeví ve výprodeji v jednom malém americkém městečku, celé místo je vtaženo do chaosu a otřese jím série hrůzostrašných vražd, která začne odhalovat skrytá tajemství místních obyvatel.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Taky jste jako malí nemohli odolat a pouštěli jste si horory, i když jste se u nich neskutečně báli? Snad nejsem jediná, kdo si jako dítě pravidelně pouštěl Noční můru v Elm Street, Halloween nebo Chuckyho.

Takhle zpětně je to pěkná ptákovina, když se nad tím zamyslíte. Vraždící panenka? To zní spíš jako něco, co bych čekala v Ashovi. Ale když se vytvoří správná atmosféra, horor funguje asi všude.

Seriál zatím moc hororu nepřinesl. Bylo tu pár napínavějších chvilek, ale Chucky zatím až na výjimky zůstává docela v klidu. Seznámili jsme se s mladými postavami – hrdina vypadá tak na 17, nechápu, proč říkají, že mu je 14. A ta blondýna? Jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než si to s ní Chucky spočítá. Upřímně jsem čekala, že už nevyjde z té učebny biologie, bylo docela zklamání, že ji Chuckouš nechal jen tak být. A co teprve bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že ta herečka je Angelica z Daybreak! Vypadá tak o 6 let starší.

Určitě budu koukat dál, tohle je pro mě návrat do horory naplněného dětství. Ale nebojte, vyrostl ze mě celkem normální člověk… ehm.

  • seriálových hororů nikdy není dost
  • slavná značka
  • celkem laciné pokračování originálu
  • nedokáže navodit správnou hrůzostrašnou atmosféru
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Moryart

Moryart

Docela jsem se bál, že to zmrví, ale nakonec po prvních dvou dílech musím říct, že je to dobrej seriál....
před 2 roky
Rimmerson

Rimmerson

Dvojka to skvěle nakopla, konečně zmizela ta cringe hudba od Billie Elish a přibylo góru. Postavy jsou super...
před 2 roky
Další články k tématu