4. 8. 2021

Novinka pod lupou: Centaurworld (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Centaurworld (Kentaurie)
Žánr animovaný, dětský, hudební
Stanice Netflix
Premiéra 30. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh válečné kobyly, která se ze svého světa plného bojů dostane do podivné země obývané zpívajícími kentaury všech druhů, tvarů a velikostí. V zoufalé touze vrátit se domů se spřátelí se skupinou těchto kouzelných tvorů a vydává se na cestu, která ji prověří víc než jakákoli bitva, které kdy čelila.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Původně jsem plánovala tento pilot ignorovat a Novinku pod lupou nepsat, protože to na mě už od pohledu působilo lehce odpudivě. Každopádně mě na seriál nalákala Colleen Ballinger, která ho zmínila v nedávném vlogu na Youtube s tím, že v pozdějších epizodách propůjčí hlas jedné z postav, takže jsem si řekla, že to zkusím.

Příjemným překvapením bylo, že se tady zpívá. Jsou to parádní líbivé melodie, které potěší i malé děti. On je to vlastně dětský seriál, takže se není čemu divit. A že se líbily i mě, tak to asi taky nikoho nepřekvapí. Mám to tady podobně jako u Central Parku. Písničky super, ale forma animáku mě nutí dát zpátečku.

I když tady to je tak pohádkové v dětském slova smyslu, že animovaná forma není to jediné, kvůli čemu neplánuju pokračovat ve sledování. Postavy jsou až moc „bubbly“, jak se říká. Až přes míru roztomilé, hodné, ťuťuňuňu, prostě vám to hodně rychle začne lézt na mozek. Jeden díl bohatě stačil, skoro mám z mozku jeden velký marshmallow.

  • líbivé písničky
  • postavy svou nevinností lezou na nervy
  • z vizuálu se mi skoro roztavil mozek
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu