22. 2. 2021

Novinka pod lupou: Young Rock (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Young Rock
Žánr komedie
Stanice NBC
Premiéra 16. 2. 2021
Vysílání úterý, 20:00
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Nahnatchka Khan, Dwayne Johnson
Hrají Dwayne Johnson, Bradley Constant, Uli Latukefu, Adrian Groulx, Stacey Leilua, Joseph Lee Anderson, Ana Tuisila

O čem to je?

Komedie se inspiruje mládím Dwayna „The Rock“ Johnsona.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Taková klasická komerční komedie. Dívá se na to celkem snadno, občas se i zasmějete, ale že by se z toho měla stát srdcovka? Snad možná pro skalní fanoušky Dwaynea Johnsona.

Líbí se mi, že je seriál retro. Sluší mu to. Po prvním díle nevím, jak moc bude přeskakovat mezi časovými osami, jestli jsme dětství viděli pouze v úvodu a příběh se bude soustředit především na mladého Dwaynea, nebo jestli i nadále budeme skákat do více časových zón. Pokud ano, seriál dost připomíná pár let starou komedii Me, Myself & I

Představitelé jsou vybráni solidně, nikdo mi tady extra nevadil. Samozřejmě se příběh točí okolo Dwaynea, takže ostatní nedostanou zdaleka tolik prostoru. Ono to ale nevadí, do těch 22 minut se toho stejně až tolik nevejde, takže jsem se při sledování nenudila jen proto, že na obrazovce byl jen jeden hrdina.

Do dalších dílů se mi nijak extra nechce. Rozhodně to není ten typ seriálu, který bych si zamilovala na první dobrou a nemohla se dočkat maratonu. Prostě taková ta odpočinková retro klasika k obědu nebo večeři, na kterou koukáte a po dvou hodinách už ani nevíte, co se tam vlastně stalo. Na odreagování fajn.

  • retro zasazení
  • střídání časových os
  • nenáročná oddychovka
  • nijak extra vtipné
  • nenabízí nic nového a svěžího
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu