15. 7. 2021

Novinka pod lupou: Home Invasion (Viaplay)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Home Invasion
Žánr sci-fi, komedie
Stanice Viaplay
Premiéra 20. 6. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál vypráví příběh dvou zlodějů, kteří se vloupají do jednoho domu. Zde však musí čelit absurdnímu střetnutí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Kdo se těší na Morenu, bude si muset chvilku počkat. Minimálně v pilotu jsem ji totiž neobjevila. Je ale pravda, že první díl byl hodně rozjížděcí, spíše jsme se seznámili s postavami, a to ještě s tou docela nezajímavou polovinou. Mimozemšťané byli ukázáni pouze chvilku a zatím vůbec nepředvedli, co umí.

Celé je to takové hodně pohádkové. Scénář psal někdo asi na koleni, nehledejte v tom n ic promyšleného nebo inovativního. Tomu odpovídají také herecké výkony, jestli se vůbec o nějakých dá mluvit. Pilot se točil především okolo party zlodějíčků, kteří ale měli tak špatné herecké představitele, až to nepůsobilo přirozeně. Anebo to byl záměr tvůrců, aby schválně hráli tak blbě, aby ty postavy působily ještě natvrdlejší, než ve skutečnosti jsou. Přece jen je tento seriál komedie, takže nějak se toho odlehčení docílit musí.

Pokud se to v dalších dílech trošku víc rozjede (závěr pilotu vypadal nadějně), mohla by to být pohodová oddychovka pro celou rodinu. Sledovat to ale jen z lásky k seriálům nebo Moreně? To asi nedá ani skalní fanoušek.

  • zábavné téma pro rodinnou sci-fi komedii
  • potenciál pro maraton
  • první díl toho moc nepředvedl
  • natvrdlé postavy a špatné herectví
  • zatím neukázali nic z mimozemšťanů
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
F.Valek

F.Valek

Adria Orici se vrací sjednat pořádek v galaxii. :D
před 2 roky
Další články k tématu