9. 11. 2021

Novinka pod lupou: Kulüp (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kulüp (Klub Istanbul)
Žánr komedie, drama
Stanice Netflix (Turecko)
Premiéra 5. 11. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavními hrdinkami jsou Matilda, bývalá trestankyně pracující v jednom z významných nočních klubů v roce 1955, a její dcera Rasel. Zatímco se Matilda snaží napravit vztahy se svou dcerou Rasel, snaží se také zbavit potížisty Pera, Fistika Ismeta. S nástupem Matildy do práce v nočním klubu se prostředí, které je pro zaměstnance téměř peklem, mění v domov.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tato novinka mě zaujala, místo ve watchlistu si u mě najde. Jedná se o historický kousek, které to u mě obecně mají dost těžké, protože mě dost často nudí. To se tady ale nestalo. Možná je to tím, že se příběh odehrává v zábavním klubu, kde to žije nejen na place, ale především za scénou.

Příběh je maličko přitažený za vlasy, ale nevadí mi to. Jsem zvědavá, jak budou postupné informace z minulosti doplňovat současný příběh, abychom zjistili, co se v mládí stalo s hlavní hrdinkou, že je teď taková… divná. Poznamenaná. Upřímně? Nesympatická.

Její dcera je ještě horší. Ten hysterický výlev ve vězení mi dobře lezl na nervy. Ale jsem zvědavá, jak se jejich vztah vyvine dál. Ostatní postavy jsou v pohodě, nikdo extra nevyčnívá. Docela mě zajímá, jaká je spojitost hrdinky s manažerem klubu, podle té staré fotky jsem to nepoznala.

Dalším dílům šanci dám. Líbí se mi prostředí a zajímá mě příběh. Trošku mi to sráží postavy, ale třeba si je při maratonu nakonec ještě oblíbím.

  • prostředí
  • zajímavý příběh
  • hlavní hrdinka a její dcera
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu