2. 5. 2021

Novinka pod lupou: Rutherford Falls (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rutherford Falls
Žánr komedie
Stanice Peacock
Premiéra 22. 4. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Ed Helms, Michael Schur
Hrají Ed Helms, Jana Schmieding

O čem to je?

Nathan Rutherford je ukázkový obyvatel malého městečka v New Englandu. Hrdinovi dělá problémy přijmout nevyhnutelné změny, které do jeho života přichází.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Aj. Tak tohle se nepovedlo. Seriál čerpá z indiánské kultury, což je super, protože podobných kousků prozatím mnoho není. Bohužel si ale vybral žánr komedie, který celou problematiku staví spíše do absurdní roviny, dokonce ji spíše zlehčuje.

Hlavní hrdina je nesympatická figurka. Takový ten člověk, který nemá žádné rozhodující slovo, ale nejhlasitěji štěká a tváří se, že se svět zboří, když mu vezmou jeho oblíbenou hračku a nebude mu vyhověno. Nemám podobné typy postav ráda, to pak zákonitě vždy sympatizuju se záporáky. I když tady vlastně zatím ani nevíme, kdo na které straně stojí.

Pilot má půl hodiny, ale přišel mi nekonečný. Nezasmála jsem se, nepobavila jsem se a rozhodně se dá říct, že mě první díl na další sledování nenalákal. Peacock má v komediích rozhodně zábavnější kousky, kterým dám přednost mnohem raději.

  • serializovaný příběh
  • sestřih „co nás čeká v této sezóně“
  • nepobavila jsem se
  • nesympatický hrdina
  • nenaláká na další sledování
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

A přitom takové téma má tak dobrý potenciál, škoda...
před 2 roky
Další články k tématu