18. 1. 2021

Novinka pod lupou: Everyone Is Doing Great (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Everyone Is Doing Great
Žánr komedie
Stanice Hulu
Premiéra 13. 1. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 36 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sláva vybledla, přátelství nikoliv. Seth a Jeremy se těšili z relativního úspěchu z upírského dramatu „Eternal“. Pět let poté, co jejich show skončila, se spoléhají na sebe a snaží se získat zpět svoji předchozí slávu uprostřed vtipně bolestivého pozdního dospívání.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ach, Nathane, ohol se! To jsem si říkala od začátku sledování. A hele, on mi to splnil! Sice mu pořád nějaké strniště zbylo, ale rozhodně to bylo lepší než na začátku. Dost už ale nostalgického vzpomínání na seriál, který jsem stále ještě neviděla komplet (One Tree Hill, pokud někdo neví).

Tahle novinka vypadá.. zajímavě. Po prvním díle se nějak nemůžu rozhodnout, jestli se mi to líbilo, nebo ne. Útrapy herecké profese vypadaly zajímavě. Nikdy by mě nenapadlo, jak těžké může být dostat nějakou roli, když máte za sebou hlavní roli v populárním seriálovém hitu, i kdyby pár let starém. U scény s castingem dávám plus za Denise ze Stan Against Evil – podle vzhledu bych ji absolutně nepoznala, nicméně jakmile promluvila, nešlo hned nevědět, s kým mám tu čest.

Co se mi už ale tak nelíbilo, to bylo stereotypní chování hlavních hrdinů a la Entourage. Tohle si totiž asi většina lidí představí. Když jste slavní, tak máte dost peněz na to, abyste žili v luxusním domě, holky jim padaly do postele, drogy a alkohol byly na denním pořádku… Nevím, druhá polovina dílu mi až tak nesedla.

Seriál si asi hodím do Chci vidět na časy budoucí, ale že bych po zhlédnutí pilotu nedočkavě vyhlížela maraton, to se rozhodně říct nedá.

  • hlavní představitelé
  • nervy drásající, ale přesto vtipný casting
  • sex, drogy (bez rock ‚n‘ rollu)
  • zoufalé povahy obou hrdinů
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
AdaW

AdaW

Seriál už jsem stihla zkouknout a za mě super. :) Věděla jsem, že se na ten seriál podívám, hned, jak jsem...
před 3 roky
Další články k tématu