27. 12. 2021

Novinka pod lupou: Sin novedad (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sin novedad
Žánr komedie
Stanice HBO Max (Španělsko)
Premiéra 19. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sin novedad je o tom, jak se zdánlivě rutinní policejní tajná operace nakonec zcela vymkne kontrole. Každý z účastníků se střídá v popisu situace, která se točí kolem tří partnerských vztahů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jestli od toho čekáte nový Brooklyn 99, tak budete asi hodně nepříjemně překvapeni. Spíš bych to viděla jako nepovedenou verzi No Activity, v podstatě jde o totožný seriál, jen se tady mluví španělsky.

Nejsem ohromená, půlhodinovka se hodně táhla, protože se tady nic moc nedělo. Proběhly dvě trapné konverzace, kde bylo trapně nejen samotným postavám, ale i mně jakožto divákovi.

Postavy nejsou ničím výrazné ani extra sympatické. Vlastně jen těžko hledám klady a důvody, proč bych si měla chtít pustit další díl. Tomuto seriálu se s radostí vyhnu.

  • krátká stopáž
  • postavy
  • konverzace
  • bez vtipu
  • odradí od dalšího sledování
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

OK, popis zněl lákavě, ale jestli je to takové, tak asi radši ani nezačnu, díky za hodnocení.
před 2 roky
Další články k tématu