21. 6. 2021

Novinka pod lupou: iCarly (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název iCarly
Žánr sitcom
Stanice Paramout+
Premiéra 17. 6. 2021
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Revival seriálu iCarly se odehrává téměř deset let po konci původního seriálu. Carly a její kamarádi se nyní vypořádávají s prací, láskou a rodinou jako mladí dvacátníci.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tentokrát jsme nějak pozapomněli sladit Novinku pod lupou a S lupou do historie, takže jsem si pilot revivalu pustila bez jakékoliv znalosti toho, jak vypadal původní seriál. Asi je to škoda, podobně jako u Punky, i tady by bylo fajn vidět, jak tyto postavy začínaly tehdy před lety a co se z nich za tu dobu vyklubalo.

Každopádně takhle na první pohled to vypadá na pohodovou partu lidí. Očividně nejsou všichni, někdo z původního osazenstva chybí. I tak se na ně ale dobře kouká. Nemyslím si, že by šlo o nějaký extra vtipný sitcom, to už se mi více líbila právě zmíněná Punky, která mi přišla pohodovější a více podle mého gusta. Ale sledování mě tady rozhodně nebolelo.

Další díly si asi odpustím. Každopádně původní seriál není tak starý, měl premiéru v roce 2007. Takže místní seriáloví maniaci ho už možná ve svém mládí zažili a s tímto revivalem se jim Paramount+ přesně trefí do noty.

  • sympatické obsazení
  • pohodová atmosféra
  • vhodné pro sledování s rodinou
  • žádné extra povedené vtipy
  • nemám potřebu koukat dál
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu