4. 11. 2021

Novinka pod lupou: Swagger (Apple TV+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Swagger
Žánr drama, sportovní
Stanice Apple TV+
Premiéra 29. 10. 2021
Vysílání pátek
Délka pilotu 59 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Inspirováno příběhem Kevina Duranta, známého amerického basketbalisty. Seriál zkoumá svět mládežnického basketbalu, hráčů, jejich rodin a trenérů, kteří se pohybují na tenké hranici mezi sny a ambicemi a oportunismem a korupcí. Mimo hřiště seriál odhaluje, jaké to je vyrůstat v Americe.

Trailer

A jaký je náš ortel?

V jeden den jsme se dočkali dvou sportovních životopisných seriálů, to je tedy načasování. Dokonce oba dva odkazují na stejného basketbalového hráče jako ke své inspiraci. Přesto mi Swagger sedl více než Colin in Black & White.

Hlavní hrdina je tedy namyšlený floutek. Při jeho prvním setkání s trenérem jsem nemohla být šťastnější, když dostal pořádný stěr, protože takhle nos nahoru se opravdu nesluší mít, ať už máte sebelepší talent. Ale celkově jejich dynamika vypadá parádně a trenér je moc sympatická postava, oblíbila jsem si ho hned od první scény.

Na druhou stranu ale po pár dnech po odsledování pilotu mi v hlavě moc z příběhu nezůstalo. Možná je to tím, že americký basket není úplně můj žánr (i když mě sledování bavilo). Další díly si pustím, ale nečekám, že se z toho stane nová srdcovka.

  • sympatický trenér
  • úspěšně hraje na divákovy emoce
  • namyšlený hrdina
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu