4. 6. 2021

Novinka pod lupou: Whitstable Pearl (Acorn TV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Whitstable Pearl
Žánr krimi
Stanice Acorn TV
Premiéra 24. 5. 2021
Vysílání pondělí
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Kerry Godliman, Howard Charles

O čem to je?

Adaptace mystery románů The Whitstable Pearl Mystery od Julie Wassmer. Hlavním hrdinkou je dobrosrdečná majitelka restaurace Pearl Nolan, která si v pobřežním městečku Whitstable založí místní detektivní agenturu. Praxi už má, jelikož v mládí absolvovala policejní výcvik.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot mi přišel jako taková průměrná britská kriminálka odehrávající se na maloměstě. Nic hrozného, ale také nic výjimečného, co by tu nebylo už tisíckrát za posledních několik let.

Hlavní hrdinové jsou docela v pohodě, i když mi k sobě zatím jako parťáci až tak nepasují. Oni to vlastně nejsou partneři, jen shodou okolností spolupracovali, každopádně předpokládám, že další případy budou řešit také společně.

Samotný případ byl docela obyčejný, nebylo na něm nic moc zamotaného ani překvapivého, takže se vám asi rychle vykouří z hlavy.

  • příjemně utíká
  • postavy nevadí, ale ani nenadchnou
  • ve všech směrech obyčejné a neoriginální, rychle na seriál zapomenete
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu