30. 10. 2021

Novinka pod lupou: Adventure Beast (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Adventure Beast (Pěkná divočina)
Žánr animovaný, komedie
Stanice Netflix
Premiéra 22. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 16 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V tomto animovaném vzdělávacím komediálním seriálu pro dospělé objevuje odvážný zoolog, jeho temperamentní neteř a nedočkavý asistent svět a zachraňují divoká zvířata.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ani to nechci přiznávat, ale pilot mě rozesmál. Hlavní hrdina měl zemřít na sto padesát různých způsobů, vždycky se ale probral a začal vtipkovat a vyhazovat z pusy svoje moudra. A vždycky se nakonec zvedl a šel o pár kroků dál, kde ho divočina opět zradila.

Je to šílená blbost, ale funguje to. I když se nechcete smát, tak vám to nakonec nedá. Je to absurdní, ale ne šíleně absurdní, ale vtipně absurdní. Až na to opakované vykrvácení tady není žádný humor za hranou, seriál se dokonce vyvaruje i sprostých slov, což u animáku vždy oceňuju.

Postavy k sobě dobře pasují. Máme tady všeználka a divočinou zjizveného veterána, který rozdává svá moudra. Žhavou nadšenou mladou novicku, která se do všeho hrne po hlavě a vždy jí pomůže inteligence. A nemůže chybět ani idiot, který je ze všeho vyděšený a otrávený a je tady jen tak do počtu pod označením asistenta. Všichni jsou vtipní svým vlastním způsobem, funguje to na jedničku.

Dál koukat nebudu. Když bych ale náhodou hledala animák pro dospělé, u kterého by byla šance, že bych se mohla i bavit, pak bych sáhla sem.

  • pobavila jsem se
  • sympatické postavy
  • vkusný humor se spoustou povedených vtipů
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu