17. 2. 2021

Novinka pod lupou: The Crew (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Crew (Tým)
Žánr komedie, sportovní
Stanice Netflix
Premiéra 15. 2. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Šéf jednoho z týmů série NASCAR si nerozumí s novými parťáky. Mileniálové závislí na technologiích mají tým modernizovat. Když původní ředitel odstoupí a dá tým Kevinově dceři, hrdina musí udělat vše ve svých silách, aby modernizaci zabránil.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Kevina Jamese jsem naposledy viděla v pilotu Kevin Can Wait a musím říct, že se za těch pár let docela změnil. Měla jsem strach, jak seriál bude působit, ale nakonec to bylo docela koukatelné. Nic, u čeho bych se měla těšit na další díl, ale čekala jsem to horší.

Jde o typický sitcom s typickými postavami. Někdo je hodně šílený, někdo trošku méně, aby se to vyvážilo. Vtipy jsou vesměs průměrné, sem tam se najde nějaký, u kterého se pousmějete. Nejvíce toho tak nabízí samotné prostředí závodění aut. I když se většina příběhu odehrává uvnitř, chvilku se na závodní dráhu taky vydáme.

Za mě osobně seriál nenabízí nic navíc, kvůli čemu bych si měla ihned pustit celou sérii. Na druhou stranu takový Ranč mě taky neoslovil a nakonec se z toho stal pro Netflix docela úspěšný hit. Tak kdo ví, třeba i tohle bude podobný případ.

  • dá se to sledovat
  • sem tam povedený vtip
  • celkem nudné a otravné postavy
  • nenadchne k maratonu
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Podla popisu som myslel ze sa jedna o dalsiu reality show.
před 3 roky
Další články k tématu