25. 10. 2021

Novinka pod lupou: Yeonmo (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Yeonmo (Přízeň krále)
Žánr drama, romantický, historický
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 11. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 69 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Po smrtícím atentátu na korunního prince usedne na trůn jeho dvojče. Nikdo se ale nesmí dovědět, že je to dívka. A ani to, že je poprvé zamilovaná až po uši.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Takhle ztracená jsem se dlouho necítila. Vůbec se nechytám v tom, kdo je komu nadřazený na tomto královském dvoře. Celou dobu jsem myslela, že ta dvojčata jsou potomky krále, ale pak se tam objeví nějaký jiný princ, který tedy asi bude vládnout? Nebo to je nějaký jiný druh prince? Jsem zmatená.

Příběhově je to taková klasika zasazená do historického asijského prostředí, jako bych sledovala Anna a král. Na podobné věci moc nekoukám, takže lepší porovnání pro vás nenajdu, pardon. Ale vypadá to pěkně, krásné kostýmy, nádherné prostředí, jen to chování mi hlava nebere. Ale tehdy to bylo zvykem.

Dál koukat nebudu, není to můj styl. Nevyznám se v tom, kdo je kdo, díly jsou zbytečně dlouhé a pomalé, ani vizuální stránka to nezachrání.

  • krásný vizuál
  • ztrácím se v postavách
  • rozvleklý příběh
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu