21. 9. 2021

Novinka pod lupou: The Harper House (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Harper House
Žánr komedie, animovaný
Stanice Paramount+
Premiéra 16. 9. 2021
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Přehnaně sebevědomá matka rodiny se snaží získat pro sebe i celou rodinu lepší postavení, když se po ztrátě práce přestěhuje z bohaté části města do chudé čtvrti v malém městečku v Arkansasu. Aby ušetřili peníze, přestěhují se do zděděného viktoriánského domu Harper House.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Celkem obyčejný animák, po odsledování mi toho z něj v hlavě až tolik nezůstalo. Líbí se mi zasazení do starého domu, je to zase něco trošku jiného, ale k seriálu to sedí. Při sledování pilotu mě napadlo, jak dokáže zpracování stejného tématu působit tak diametrálně odlišně. V podstatě tu máme hodně podobný koncept jako v pilotu American Horror Stories. Samozřejmě nemá smysl zmiňovat, že jedno je hrané, druhé animované, o to přece jen nejde. Ale jak se stejné téma dá zpracovat jak hororově/thri­llerově, tak i oddychově/ko­mediálně, to se mi líbí.

Každopádně samotný seriál mě neoslovil. Přišlo mi, že herci dabující postavy až moc řvou, dávají do toho hrozně moc důrazu a falešného nadšení, až se mi to neposlouchalo dobře. Postavy jsou klasická americká rodinka – aktivní matka, znudění puberťáci, flegmatický otec. Prostě nic nového pod sluncem.

  • prostředí starého domu
  • typický animák
  • nečekejte nic nového
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu