8. 6. 2021

Novinka pod lupou: We Are Lady Parts (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název We Are Lady Parts
Žánr komedie, hudební
Stanice Channel 4
Premiéra 20. 5. 2021
Vysílání čtvrtek, 22:00
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Anjana Vasan, Sarah Kameela Impey, Juliette Motamed, Faith Omole, Lucie Shorthouse, Aiysha Hart, David Avery, Shobu Kapoor, Sofia Barclay

O čem to je?

Seriál o muslimské punkové kapele. Kytaristka Saira těží z Aminina zoufalství a její snahu o nalezení manžela využívá ke svému prospěchu. Nabídne jí, že jí zajistí rande, pokud Amina bude souhlasit, že se ke kapele přidá. Hrdinka se ještě nikdy nesetkala s podobnými dívkami, ovšem rychle si na jejich veselou anarchickou energii zvykne.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nenechte se odradit popisem. Pilot příjemně překvapil. I když to není pro mě žádná pecka ve smyslu, že bych si říkala, že už nevydržím a musím si hned pustit další díl, tak pilot velmi příjemně utíkal a pozitivně navnadil.

Moc se mi líbí hlavní hrdinka. Je to taková puťka, na všechny milá, ale štěstí jí moc nepadá do klína. Herečka je vybraná výborně, perfektně do role sedí a baví mě od začátku do konce. Zbytek kapely… no je to jako den a noc, jsem moc zvědavá, jak taková nevinná křehotinka mezi tyhle holky zapadne.

Hudba jde v tomto případě úplně mimo mě, slyším jen nesnesitelný řev, žádnou melodii, žádná slova, jen řev. Ale to není problém jen tohoto seriálu, ale punkového žánru obecně, vyhýbám se mu jako čert kříži. I tak si ale na zbytek série najdu místo, první díl mě na další sledování rozhodně navnadil.

  • sympatická hrdinka
  • kontrast mezi ní a členkami kapely
  • vtipný voicover
  • punk (pro mě osobně)
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
AislinK

AislinK

Trailer zaujal, přidávám do chci vidět a uvidíme :)
před 2 roky
Další články k tématu