26. 3. 2021

Novinka pod lupou: Fisk (ABC AU)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Fisk
Žánr komedie
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 17. 3. 2021
Vysílání středa
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o špičkové právní zástupkyni Helen Tudor-Fiskové, která je po ponižujícím rozpadu manželství a kariérním pádu nucena přijmout práci v ošuntělé předměstské advokátní kanceláři.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ta hrdinka je tak trapná, až je vtipná. Nečekala jsem, že se u ní budu tak bavit.

Většině lidí bude asi seriál připadat hodně otravný. Hrdinka je suchá jako seno a v podstatě se ke každému chová bez špetky respektu. Ale tak nějak jí to vychází a za mě je to sranda sledovat. Nevím, jestli by se mi seriál během maratonu neomrzel, ale pilot sám o sobě za mě obstál velmi dobře.

Ostatní postavy už tak vtipné nejsou, ale ani mi nevadí. První „případ“ (konzultace s klientkou) se mi líbil, rozhodně to není něco, co by bylo součástí právnických seriálů na každém rohu. Snad v tomhle svěžím provedení budou pokračovat i další epizody.

  • asociálnost hlavní hrdinky
  • zábavná konzultace
  • tento styl se může rychle omrzet
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu