18. 4. 2021

Novinka pod lupou: Dad Stop Embarrassing Me! (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Dad Stop Embarrassing Me! (Neztrapňuj mě, tati!)
Žánr sitcom
Stanice Netflix
Premiéra 14. 4. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sitcom se inspiruje skutečným životem herce Jamieho Foxxe a jeho vztahem s dcerou Corinne.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přemýšlím, kolikrát jsem se během pilotu zasmála. Asi jen jednou, když táta scházel dolů se schodů ve skinny kalhotách. Rozhodně můžu s jistotou říct, že mi pilot bohatě stačil, dál koukat nemusím.

Už první scéna to pro mě totálně zabila. K mému zděšení se příběh v pilotu k terapeutce opakovaně vracel. Nechápu, kdo vymyslel tyhle vtipy a nechápu, že to někomu připadalo natolik zábavné, že se to rozhodl do seriálu zahrnout. Každopádně chování terapeutky mi vtipné ani trošku nepřišlo, naopak jsem se cítila hodně trapně za celý seriál a jeho obsazení, že tohle musím jako divák sledovat. Nejen, že tam pracovali s vtipem o tom, že si ženská spletla vztahy a místo otec/dcera předpokládala, že jde o milence. Ale pak to završila svým nevtipným a nevhodným flirtováním s tátou? Tohle se nepovedlo.

Díl utekl rychle, to se musí nechat. Ale nezanechal žádný (pozitivní) dojem. Ke konci se snažil hrát na naše emoce – dobře, usmíření otce a dcery bylo roztomilé. Ale nepřesvědčilo mě, že bych měla chtít vidět víc.

  • jedna vtipná scéna
  • rychle utíká
  • scény u terapeutky
  • postavy
  • neutkví v paměti
  • nenaláká na další sledování
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Říkala jsem si, čemu se to kruci ten Jamie Foxx, kterého mám z filmů ráda, upsal, než mi došlo, že jsem vlastně četla, že ten námět je z jeho života. No nic, to znamená, že to je nakonec ještě horší, než kdyby v tom jen čistě hrál. Vtipy nefungovaly, dynamika mezi postavami taky ne a ty promluvy do kamery už vůbec.

Počítá se jako plus to, že jsem neměla potřebu se bezprostředně hned po dokoukání pilotu vrátit v čase o půl hoďky zpět? Jestli to někomu stačí, tak to zkuste, protože jsou i horší věci. Jinak si ale myslím, že pokud chcete něčím nesmyslným zabít čas, koukejte raději z okna. Zábavné to bude srovnatelně, ne-li více – záleží na výhledu.

Nejlepší mi přišel Jonathan Kite, ale to hádám jen proto, že ten je v mých očích jednou provždy skvělý Oleg. Upřímně věřím v jeho herecké, především tedy ty komediální, schopnosti, a proto mu přeju nějakou lepší roli v lepším seriálu.

  • Jonathan Kite, ale to je vlastně spíš další plus pro 2 Broke Girls
  • promluvy do kamery
  • usilovně se snažím si vzpomenout, ale myslím, že jsem se ani jednou nezasmála
  • jednoduše ztráta času
20 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu