25. 12. 2021

Novinka pod lupou: With Love (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název With Love
Žánr romantický, komedie, drama
Stanice Amazon
Premiéra 17. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Lily a Jorge jsou sourozenci kteří hledají lásku a smysl života. Jejich cesty se střetnou se zdánlivě nesouvisejícími obyvateli během nejvýznamnějších dnů v roce – o svátcích.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Vánoční romantická oddychovka nesmí žádný rok chybět! Tentokrát ji má na svědomí Amazon a já jsem nadšená. Sympatické postavy, pohodová atmosféra, dokonce i ta diverzita je tady taková přirozená, ne tlačená násilím, což oceňuju.

Je to jeden z těch seriálů, které sledujete v úplné pohodě, hezky jeden díl za druhým, až je najednou celý den pryč a vy jste za celou dobu nevstali z gauče.

Čekala jsem, že mezi sourozenci bude narůstat pouto, ale po pilotu to nevypadá na milostný trojúhelník. Spíš si hrdinka najde cestičku k mladíkovi, kterého potkala ve dveřích vinárny a který shodou okolností zná její sestřenici.

Jasně, nejde o nic originálního nebo extra svěžího, každý rok to vidíme v mnoha různých podobách, především ve filmech. Ale pokud máte rádi vánoční tematiku a romantické příběhy, tak se tady, stejně jako já, najdete.

  • sympatické postavy
  • pohodová atmosféra
  • vánoční motivy
  • nic jiného nad rámec romantiky nečekejte
  • nemá šanci zaujmout nepříznivce žánru
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Jsem skromná. Dejte do seriálu It’s the Most Wonderful Time of the Year hned na začátek a máte mě. Typická romanťárna z prostředí hispánské rodiny a tenhle vánoční pilot mi totálně sedly do nálady. Celý koncept dílů podle svátků sice není nic originálního, ale stejně to zbožňuju, stejně tak propojování příběhů x postav, kdy nakonec zjistíte, že každý nějakým způsobem zná každého.

Bylo to milé, vtipné (Nickovy fun facts na změnu tématu budu odteď taky aplikovat!), krásně se na všechny postavy koukalo, prostě příjemná vánoční oddechovka. Na mě to, jako již v dnešní době téměř vše, trošku moc rozebíralo všemožné korektní témata, nicméně tady to bylo ještě v míře a na pozadí té romantiky, o kterou tam jde především.

Do budoucna hodně předvídatelné, ale to prostě musíte od tohoto žánru očekávat. Co mě akorát štve, že jsem si našla určitý ship, který určitě nevyjde, protože už od začátku to jelo jiným směrem. Takže beztak zas a opět budu v otázce milostných trojúhelníků stát na špatné straně. Stejně se ale těším a co nejdřív to celé dokoukám.

Jo a ten plot twist s Henrym byl tak boží, že kdybych už neseděla, tak bych si z toho sedla. Teď zpětně si říkám, že to bude proto, protože jsem tentokrát neviděla ani plakát, takže jsem neměla tušení a fakt jsem se od srdce zasmála. Všichni ostatní, co jste plakát nebo trailer viděli, tak unešení nebudete a přijdete o zážitek.

  • vánoční pilot a sváteční koncept
  • oddechová romanťárna
  • sympatické postavy, hispánská nátura
  • předvídatelné a přesto očekávám, že budu kvůli svým představám zas zklamaná
80 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Mám v plánu, hlavně kvůli Emeraude :).
před 2 roky
Další články k tématu