28. 10. 2021

Novinka pod lupou: The Girl In The Woods (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Girl In The Woods
Žánr horor
Stanice Peacock
Premiéra 21. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Hlavní hrdinkou je Carrie, která uteče ze své tajemné komunity podobající se kultu. Komunita stráží svět od příšer, které se skrývají za tajemnými dveřmi uprostřed místních lesů. Seriál je adaptací filmů The Door In The Woods a The Girl in the Woods.

Trailer

A jaký je náš ortel?

První díl nám zatím vůbec nic neukázal, takže nevím, jestli celý seriál bude stát za to. Zatím to vypadá spíše jako lehce strašidelný seriál pro dvanáctileté děti než jako pořádný horor. Ale třeba se to změní s dalšími díly. Doufám.

Postavy jsou sympatické, moderní, nemám s nimi problém. Jen jsou to prostě a jednoduše děti a taky se tak chovají. Když tam zařve pojď sem, démone, tak to prostě nevyzní tak strašidelně, jako když to řekne někdo dospělý.

Ale největší vliv na tom má to, že pilot nedokázal navodit tajemnou hororovou atmosféru. Snaží se používat napínavou hudbu a strašidelné záběry drápů děti unášející obludy, ale bohužel to na mě nezafungovalo. Minimálně ne nad rámec dětské strašidelné pohádky.

  • sympatické postavy
  • potenciál pro zábavný maraton
  • chybí tomu napínavá hororová atmosféra
  • drží se spíše roviny strašidelného seriálu pro děti
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
LucieKM

LucieKM

Nikomu nedoporucuju. Nejvetsi slatanina tohodle roku. Zacatek usel, ale to jak to pokracovalo, to bylo obri...
před 2 roky
Další články k tématu