9. 12. 2021

Novinka pod lupou: Abbott Elementary (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Abbott Elementary
Žánr komedie
Stanice ABC
Premiéra 7. 12. 2021
Vysílání úterý
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka odhodlaných a nadšených učitelů se spolu s ředitelem vydává do veřejné školy v Philadelphii. Zde musí čelit různým překážkám, ale jsou odhodláni pomoct studentům vzdělávat se a uspět v životě. I když jich je málo a nemají dostatek finančních prostředků, svou práci milují… i když nemají zrovna v lásce postoj zdejších učitelů, co se vzdělávání dětí týče.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jestli tohle ukazuje kvalitu objednaných komedií pro midseason, tak jsme na tom letos hodně špatně. Neříkám, že to byl vyloženě odpad, už jsem viděla nespočet pilotů, ze kterých mě oči bolely o poznání více. Ale rozhodně nemůžu říct, že bych se tady nějak extra bavila.

Jediné, co mě rozesmálo, byl jediný bílý učitel na škole. Nerozesmálo mě, jak moc byl vtipný, protože nebyl. Spíš jak stereotypně ho tvůrci vykreslili. Jeden bílý týpek v černošské škole ze sebe dělá cool gangstera a samozřejmě se setkává s naprostým klidovým ignorantstvím ze strany ostatních postav. Ostatní ani nestojí za zmínku, po pěti minutách si nevzpomenete, koho jste tam vůbec sledovali.

Už roky mám zavedené pravidlo, že se snažím sledovat vše z Velké pětky vyjma animáků. Pomalu ale uvažuju, že bych toto rozhodnutí přehodnotila a neztrácela čas věcmi, které mě neoslovují. Tohle je jedna z nich.

  • rychle utíká a nebolí z toho oči
  • vtipů jsem moc nenašla
  • na postavy rychle zapomenete
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Chápu správně, že jsou USA státem s většinovou černošskou populací?
před 2 roky
Další články k tématu