27. 1. 2021

Novinka pod lupou: Bridge and Tunnel (Epix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bridge and Tunnel
Žánr drama, komedie
Stanice Epix
Premiéra 24. 1. 2021
Vysílání neděle, 21:00
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh se odehrává v roce 1980 a sleduje skupinku přátel, kteří si jdou za svými sny, ale zároveň se nevzdávají pouta svého domova v rodném městečku na Long Islandu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemná retro oddychovka. První díl měl méně než 30 minut, rychle utekl a dokázal zaujmout i pobavit. Trošku se bojím, aby se mi téma brzy neomrzelo, až pojedu maraton, ale prozatím určitě plánuju seriál zařadit do watchlistu.

Skupinka přátel je sympatická, líbili se mi všichni. Žádná velká chemie se nekoná, ale dialogově to mezi nimi hodně dobře jiskří. Seriál má opravdu chytrý scénář. Ne nijak revoluční, ale rozhovory postav tak přirozeně plynou a dokážou si udržet divákovu pozornost. S tím pak jde ruku v ruce také herecké obsazení, které se podle mě hodně povedlo – herci svým postavám vdechli život perfektně a díky nim jsem se bavila.

Na druhou stranu tím, že byl pilot tak krátký (přece jen to vypadá spíše na drama, možná odlehčené drama), tak se zatím seriál až tolik nepředvedl. Nejsem si jistá, jak se příběh bude vyvíjet dál. Snad zůstane stejně zábavný, aby byl maraton příjemnou oddychovkou třeba na léto.

  • sympatické postavy
  • retro
  • příjemná atmosféra
  • nic, co byste nedokázali vyhnat z hlavy
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu