28. 7. 2021

Novinka pod lupou: Too Hot to Handle Brazil (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Too Hot to Handle Brazil (Too Hot to Handle: Brazílie)
Žánr reality show
Stanice Netflix
Premiéra 21. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Brazilská verze reality show, ve které se musí soutěžící udržet a vydržet bez sexu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po dokoukání 2. série původního Too Hot to Handle jsem se (ani nevím proč) rozhodla pustit si pilot této brazilské verze. Předem zdůrazňuji, že nemám ráda reality shows a nepodporuju je, ale ať už je THTH sebevíc o ničem, fakt jsem se u toho bavila. Hodně za to mohli soutěžící a skvělá moderátorka. Bohužel ani jedno jmenované u THTH: Brazil nefungovalo.

Už od první minuty na mě dýchala výrazně levnější kopie originálu a za tím si stojím i po zhlédnutí celého pilotu. Levnější verze vily, Lany i produkce a veškerých grafických věciček okolo. Soutěžící mě taky nijak nebavili, pánové jsou jak přes kopírák a dámy nezaujaly. Korunu tomu nasadil fakt, že než se účastníci dozvěděli, že jsou v show, kde je zakázaná veškerá sexuální aktivita, tady trvalo celých 24 hodin. A to jsem si říkala, že ve 2. řadě originálu teď byli rozjetí… tady byl ten první den a první noc masakr a z ukázek na další díly to vypadá jako pořádné drámo i do budoucna.

Ani se mi nějak nechce věřit, že z tohohle vykřešou tu myšlenku přidané hodnoty, kterou by tahle show mít měla. Pokud si myslíte, že Too Hot to Handle bylo na vymytí mozku, tohle ani nezkoušejte, je to mnohonásobně hloupější a jednodušší, a naopak, pokud vám přišlo třeba ještě příliš sofistikované, u Brazilců byste mohli narazit na zlatou žílu. Za mě tohle prostě ne.

  • jsou i horší věci
  • hned se v mých očích zvedla kvalita původního THTH :D
  • levná kopie
  • portugalština
  • nebylo to zábavné
  • soutěžící
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
CrazyGeek

CrazyGeek

A hlavy se tam řežou taky? Po zániku Návratu do reality trpím nedostatkem videí z Brazílie.
před 2 roky
Katka The Hero

Katka The Hero

Já to dneska dokoukala a bavila jsem se. Někdy je fajn prostě koukat na bandu tupých lidí 😂
před 2 roky
Další články k tématu