18. 6. 2021

Novinka pod lupou: Blindspotting (Starz)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Blindspotting
Žánr drama, komedie
Stanice Starz
Premiéra 13. 6. 2021
Vysílání neděle, 21:00
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavní hrdinkou je Ashley, která se musí vypořádat se zcela novými životními výzvami poté, co je Miles, její partner a otec jejího syna, poslán za mříže. Hrdinka se nyní musí i se synem přestěhovat k Milesově matce a nevlastní sestře. Seriál je adaptací stejnojmenného filmu z roku 2018.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Film neznám, takže seriál byl pro mě prvním seznámením s tímto světem. Jsem maličko zmatená. Rozhodně se mu nedá upřít snaha vyčlenit se z davu. Nabízí klasický drama příběh o životě v krimi čtvrti, který ale prokládá uměleckými, většinou tanečními sekvencemi. Působí zde trošku jako pěst na oko, ale předpokládám, že to byl přesně tvůrčí záměr.

Nejpatrnější mi to přišlo při stěhování krabic. Vypadalo to možná pěkně, ale tvůrci si vybrali tak nepraktickou chvíli, zrovna při takové činnosti začít tančit a lámat ruce a podávat si krabice vrchem spodem… Navíc bylo jasně vidět, že jsou úplně prázdné, protože si je tam přehazovali a točili na prstech jako fotbalový míč.

Samotný příběh ničím nevyčnívá, ale sleduje se docela snadno. Herci jsou vybráni dobře, všichni mi padli do oka. Právě oni jsou asi tím hlavním důvodem, proč si seriál přidám do watchlistu. Nečekám od něj ale žádnou velkou pecku, kterou bych si naprosto zamilovala.

  • herecké obsazení
  • snaha vyčlenit se
  • umělecké vsuvky působí rozpačitě
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Fruiko

Fruiko

Má to slušný promo fotky. I rozkliknout článek mě to donutilo, tam super plakát, ale obsah je bleh.
před 2 roky
Další články k tématu