29. 5. 2021

Novinka pod lupou: Flatbush Misdemeanors (Showtime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Flatbush Misdemeanors
Žánr komedie
Stanice Showtime
Premiéra 23. 5. 2021
Vysílání neděle, 22:30
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Kevin Iso, Dan Perlman

O čem to je?

Seriál podle stejnojmenného webseriálu z roku 2017. Dan a Kevin se snaží uživit v novém prostředí ve Flatbushi v Brookylnu. Snaží se rozšířit svou komfortní zónu a nespoléhat jen jeden na druhého, ale najít si nové přátele.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už podle popisu jsem tušila, že tohle bude vypadat přesně tak, jak to vypadá. Novinka se mi absolutně netrefuje do vkusu, nechápu, že se něco takového vůbec točí. Vtip byste ani s lupou nenašli. Je to takové to drama, co se označuje jako komedie, ale spíše to v divácích vyvolá deprese.

Hlavní hrdinové jsou jedna velká tragédie. Jeden horší než druhý, oba vypadají, že nevychodili ani základku. Asi teda ne, když jeden pracuje jako učitel, ale je fakt nějaký zpomalený. Ani jeden mě nebavil, naopak mě oba silně iritovali svou pouhou přítomností a tím debilním koukáním jako laňka v záři reflektorů.

Jeden díl byl na mě až moc. Dejte vědět, pokud se to někomu z vás líbilo, ať se můžu ujistit, že je to jen čistě věc mého osobního vkusu a vznik podobných „komedií“ má smysl.

  • stopáž
  • hlavní hrdinové
  • bez vtipu
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Anyk

Anyk

@ragelly, mně tedy bohatě stačil trailer a myslím, že bych s Tebou 100% souhlasila (akorát bych spíš...
před 2 roky
Další články k tématu